TEGOLA bv - Tel. (+32)(0)476 881 488 Home | Contact | Chaudière biomasse pour menuiseries: cliquez ici !

BIOMASSA CV KETEL OP HOUT VOOR SCHRIJNWERKERIJ, BINNENHUISINRICHTING, DAKWERKEN, STANDENBOUWERS, BOUWBEDRIJVEN: VERWARMEN MET HOUTKETEL

Al deze bedrijven beschikken over hout. Dat kan eventueel voor verwarmingsdoeleinden gebruikt worden. Typische toepassingen zijn de verwarming van de bedrijfsruimte en van de woning. Beiden kunnen door middel van ondergrondse verwarmingsleidingen verbonden worden. Via een warmtewisselaar kan ook het zwembad verwarmd worden.

Houtoverschotten kosten niets. Voor de verwarming van het bedrijf, de burelen en de woning heeft men vlug tussen de 10.000 en 25.000 liter stookolie of kubieke meter gas nodig.

Biomassa CV Houtketels met stukhout

Gangbaar zijn ketels tot 100 kW. Daarmee kan men grote gebouwen verwarmen.
Verschillende vermogens mogelijk : 25 kW, 40 kW, 60 kW, 80 kW, 100 kW.
Stuklengte van het hout tot 1,25 meter.

Het gebruik van buffervaten is aangeraden.

Biomassa CV ketels met hakselhout (of pellets)

Wij hebben ketels ter beschikking van 30 kW, 50 kW, 60 kW, 80 kW, 110 kW, 150 kW en 250 kW. De ketels kunnen ook in tandem geplaatst worden.

Contacteer ons voor meer informatie. Voor deze investering zijn subsidies mogelijk.Klik op de foto's om te vergroten
Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen Verwarming voor schrijnwerkerijen